За објектот

Се продаваат нови станови лоцирани во Неа Каликратиа на само 400м од море.

Зградата се состои од три ката, останати се станови за продажба на втори и трети кат.

На располагање се станови со следните квадратури:

Втор кат: 50,76м2, 45,23м2, 47,93м2, 47,59м2, 45,23м2 i 50,96м2.

Трет кат: 50,76м2, 45,23м2, 47,93м2, 47,59м2, 45,23м2 i 50,96м2.

На располагање се и две мазонети со квадратури од: 114,21м2 и 113,81м2.

На располагање е затворен паркинг со доплата од 10.000еур.

Зградата се очекува да биде готова во Јули 2025.

 

Агент за продажба - Ѓурѓица Андонов

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
двор / градина
домофон
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија