ID7115L
За продавање

Се продаваат атрактивни плацеви во Пинтија

ID7115L
Тип
Плац
Површина
852 m²
Локација
Кисела Вода
Цена
60 €
За објектот

Се продава плац во Пинтија со вупна површина од 852м2 покрај главниот пат на атрактивна локација. Плацот може да се подели на два плаца по 426м2.

Има пристап за струја и вода. Моментално нема маркица за градба.

 

Продажен Агент - Дарко Милески

Контакт телефон: 0038978260685

Е-маил: sales@propertyone.mk

 

 

Инфо
поглед на планина
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија