За објектот

Премиум комплекс од затворен тип на мирна локација во Бардовци, со ексклузивни куќи градени по највисоки стандарди.

Комплексот самиот по себе претставува најнова иновација и технологија за подобар живот, кој воедно нуди приватност, иако е во центарот на случувањата.

Место каде што естетиката и технологијата се во совршена хармонија, надополнети со висококвалитетни европски материјали, енергетски ефикасни решенија и иновативни системи. 

Комплексот располага со шест куќи со површини од 212м2 и 263м2, пространи тераси од 147м2 како и 83м2 и приватни базени.

На располагање се по 3 паркинг места кои следуваат со секоја куќа, како и отворен паркинг со капацитет за 15 возила.

Комплексот се очекува да биде готов до лето 2023 година.

 

За повеќе информации и презентација на комплексот, контактирајте нe

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
двор / градина
домофон
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
паркинг / гаража
поглед на парк
поглед на планина
погодно за миленичиња
празен
приватно греење
просторија за гардероба
чувар
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија