За објектот

Прекрасен нов стан во East Gate Living со површина од 132м2

Станот располага со дневен престој со кујна и трпезарија, три спални соби, гостински тоалет располага со плус дворна површина од 24м2

 

 

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
двор / градина
домофон
климатизирано
лифт
паркинг / гаража
празен
чувар
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија