За објектот

Се изнајмува модерна куќа со вкупна површина од 250м2 во Сопиште.

Куќата располага со четири спални соби, дневна соба со трпезарија, кујна и четири тоалети.

Греењето и ладењето во куќата е регулирано преку топлотни пумпи.

На располагање е хортикултурно уреден двор од 300м2 и базен.

 

Продажен Агент - Ѓурѓица Андонов:

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
двор / градина
домофон
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
комплетно опремен
машина за перење / сушење
опремен
опремена кујна
паркинг / гаража
приватно греење
просторија за гардероба
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија