За објектот

Се изнајмува деловен простор во Центар со вкупна површина од 1000м2, во деловна зграда на ексклузивна локација во Центар.

Деловниот простор моментално е поделен на повеќе канцеларии, има можност просторот да се направи во океански систем, а исто така постои можност просторот да биде адаптиран според потребите на идните закупци.

Објектот располага со приватно греење и ладење, рецепција, обезбедување и паркинг места.

 

Продажен Агент - Дарко Милески

  • Контакт телефон: 0038978260685
Инфо
климатизирано
лифт
паркинг / гаража
празен
приватно греење
чувар
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија