За објектот

Екслузивен деловен простор по најсовремени стандарди, на атрактивна локација во Центар.

Зградата ќе располага со софистициран и најсовремен деловен простор, надополнет со висококвалитетни материјали и иновативни системи.

Зградата ќе располага со приземје и 5 ката (341м2 по кат), како и 40 паркинг места во гаража.

Достапни ќе бидат деловни простори со повеќе квадратури, односно според потребите на клиентите.

Зградата се очекува да биде готова до почеток на  2024 година.

Контактирајте не за резервација на простор. Бесплатни 2Д проекции ќе бидат обезбедени за сите клиенти.

 

За повеќе информации, како и закажување на презентација, контактирајте не:

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
паркинг / гаража
празен
приватно греење
чувар
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија