За објектот

Нова деловна зграда во Центар со вкупна површина од 3150м2 на шест нивоа и тoa:

 • Приземје 400м2 
 • Прв кат 250м2 
 • Сите останати катови се по 500м2 и располагаат со отворен простор, одвоени канцеларии, кујна и тоалети (петти и шестти кат имаат и тераси)

  Греењето и ладењето е регулирано со VRV централен систем на секој кат.
  На располагање има паркинг места во подземна гаража.
   

  Продажен Агент - Дарко Милески

 • Контакт телефон: 0038978260685
 • Е-маил: sales@propertyone.mk
Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
паркинг / гаража
празен
приватно греење
чувар
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија