За објектот
Ексклузивен деловен објект на најдобра локација во Центар со површина од 2100м2 со 28 паркинг места. Деловниот објект може да се изнајми во целост или посебно според потребната квадратура за вашиот бизнис. Прекрасен простор идеален за ресторани, хотели и др. дејности на коишто им е потребен претставителен објект на одлична локација. Деловен простор - дуќан 150м2 со излог на приземје. 28 паркинг места во подземна гаража.
Инфо
балкон / тераса
лифт
паркинг / гаража
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија