ID7311O
За изнајмување

Деловен простор за изнајмување во близина на плоштад

ID7311O
Тип
Деловен простор
Површина
215 m²
Соби
7
Локација
Центар
Цена
15 €
За објектот

Се изнајмува деловен простор во Центар на промента локација во близина на плоштад Македонија.

Деловниот простор е лоциран во деловна зграда со лифт, и е со вкупна површина од 215м2. Просторот располага со приемен дел со рецепција, пет засебни канцеларии, две конференциски сали, кујна и два тоалети. 

Греењето и ладењето во просторот е регулирано со приватно парно на струја и клима уреди, а исто така постои можност просторот да се приклучи и на градско парно. Просторот има можност да се изнајми комплетно опремен или празен.

Месечната закупнина на овој простор изнесува 15еур по м2 + ДДВ, а во цената се вклучени и сите сметки.

Продажен Агент - Венијамин Карајанов

 

Инфо
24ч контролиран влез
домофон
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
комплетно опремен
лифт
опремен
опремена кујна
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија