За објектот

Се изнајмува деловен простор на одлична локација во Аеродром.

Деловниот простор е лоциран во деловна зграда на четврти кат со вкупна површина од 477м2.

На располагање се еден отворен простор, две посебни канцеларии, кујна и тоалети.

Греењето и ладењето во деловниот простор е регулирано преку централно греење и топлотни пумпи.

На располагање се четири паркинг места.

 

За повеќе информации контактирајте не:

 

 

Инфо
24ч контролиран влез
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
лифт
паркинг / гаража
празен
приватно греење
чувар
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија