За објектот

Деловен простор кој може да се адаптира на секаков вид деловно работење лоциран во премиум деловна зграда на приземје во Аеродром на одлична локација.

На располагање е простор со вкупна површина од 680м2, кој располага со рецепција, обезбедување 24/7 и приватен паркинг простор. 

Цената за месечен закуп изнесува 10еур по м2 + 1.5еур сервисен трошок. 

Property One Real Estate and Development ексклузивно посредува за своите клиенти и при опремување и адаптирање на просторот, според желбите на идните закупци, до фаза клуч на рака. 

 

Продажен Агент - Дарко Милески

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
домофон
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
лифт
паркинг / гаража
погодно за миленичиња
приватно греење
чувар
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија