За објектот

Деловен простор 85м2 на Водно.

Просторот е лоциран на 3 кат.

Располага со 4 простории, 2 тоалети и 1 балкон.

Грењето е регулирано преку мулти спилит систем.

Станот не располага со паркинг место.

 

Продажен Агент - Дамјан Димковски

Инфо
балкон / тераса
поглед на планина
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија