За објектот

Стан во Илинден од 113 м2.

Станот се наоѓа на 6ти спрат.

Располага со 3 спални соби кои 2 од нив излегуваат на балкон од 9м2 преку кој се излегува на кровна тераса од 30м2, дневна соба која има пристап на балкон ,трпезарија и кујна, 2 бањи и 1 гостински тоалет.

Станот поседува подно греење, 3 инвертер клими и соларни панели за топла вода кој ги снабдува кујната и тоалетите. 


Продажен Агент - Дамјан Димковски

Инфо
балкон / тераса
комплетно опремен
опремена кујна
поглед на планина
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија