За објектот

Се продава стан од 125м2 во Центар.

Се работи за нов објект во фаза на изградба во непосредна близина на Влада. Зградата е во фаза на изградба и ќе биде вселива во Април 2024 година.
Станот е со 3 спални соби и се наоѓа на прв кат со југоисточна ориентација.
Достапно е и паркинг место на ниво -1 по цена од 15.000еур. Влезот во паркинг гаражата е со лифт Schindler.

Градбата на зградата е одлична, со супер изолација и смарт системи.
Греење и ладење предвидено со инвертер клима уреди.

Продажен Агент - Стефан Ѓоргиевски

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
домофон
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
паркинг / гаража
поглед на планина
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија