За објектот

Нов стан во East Gate со површина од 98м2.

Станот располага со 3 спални соби дневен престој со кујна со 2 тераси и 2 бањи и остава.

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
домар / хаусмајстор
климатизирано
лифт
паркинг / гаража
празен
просторија за гардероба
чувар
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија