За објектот

Се продаваат станови во нова зграда на ексклузивна локација во центарот на Солун.

На располагање се станови со следните квадратури:

Прв кат стан 1 - 44м2, стан 2 - 25м2, стан 3 - 39м2.

Втор кат стан 1 - 49м2, стан 2 - 60м2.

Трет кат стан 1 - 49м2, стан 2 - 60м2.

Четврти кат стан 1 - 112м2.

Петти кат стан 1 - 112м2.

Шести кат стан 1 - 87м2 плус тераса. 

Становите се продаваат по цена од 4000еур/м2 во почетна фаза.

 

Продажен Агент - Ѓурѓица Андонов:

 

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
домофон
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
опремена кујна
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија