За објектот

Се изнајмува нов комфорен стан со вкупна површина од 100м2 во Panorama Residence.

Станот е лоциран на четврти кат и располага со три спални соби, дневна соба со трпезарија, кујна, две бањи, тераса и остава.

Греењето и ладењето во станот е регулирано преку сопствено греење на струја и клима уреди.

На располагање е паркинг место во гаража.

 

Агент за продажба - Ѓурѓица Андонов

 

 

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
домофон
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
комплетно опремен
лифт
опремен
опремена кујна
паркинг / гаража
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија