ID6550L
За продавање

Се продаваат плацеви во Долно Лисиче

ID6550L
Тип
Плац
Површина
958 m²
Локација
Аеродром
Цена
35 €
За објектот

Се продаваат два плаца во Долно Лисиче секој со површина од 479м2.

Плацевите имаат маркици за градба.

Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија