ID6475L
За продавање

Се продава плац во Жданец

ID6475L
Тип
Плац
Површина
1.870 m²
Локација
Карпош
Цена
200 €
За објектот

Се продава плац со вкупна површина од 1870м2 со 4 маркици за градба.

До плацот е донесена канализација и вода.

Продажната цена на плацот изнесува 200еур по м2. 

Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија