ID7268L
За продавање

Се продава плац во Чојлија, Општина Петровец

ID7268L
Тип
Плац
Површина
25.600 m²
Локација
Петровец
Цена:
/
За објектот

Се продава плац во Чојлија на одлична локација.

Вкупна површина на земјиштето е околу 25.600 м2.


Локацијата поради својата поставеност, покрај самиот автопат, и можен приклучок од истиот е погоден за многу трговски дејности како на пр. Логистички центри, Магацински простори, Производствени објекти, Трговски Центри, како и хотели поради близината на Аеродромот.

Од Автопатот до Земјиштето има околу 200 м сервисен / локален пат.

 

Продажен Агент - Дарко Милески

Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија