ID5137L
За продавање

Плацеви на одлична локација на Водно

ID5137L
Тип
Плац
Површина
2.500 m²
Локација
Водно
Цена:
/
За објектот

Се продаваат плацеви на одлична локација на Водно. Плацевите се еден до друг, со површина од по 1250м2 со 2 маркици.

Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија