За објектот

Се продава плац 9000м2 во Ќојлија.

Плацот се наоѓа во индустриска зона Ќојлија, општина Петровец.

Плацот е со одлична инфраструктура и сообраќајна поврзаност што го прави одличен за инвестиција.

Оддалеченост од Скопје 17км и 500м оддалеченост од аеродромот.

Постои можност за дооформување на земјиштето за добивање на поголема квадратура.

 

Продажен агент - Маринела Јаневска

 

Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија
industrial zones Macedonia