За објектот

Се продава плац во Горно Нерези 677м2.

Плацот е поделен на две парцели од кои едната е 361м2 а другата 316м2 кои доколку би се споиле би се добил објект со простран двор.

Плацот е во близина на Пантелејмон и има непречен поглед кон градот.

 

Продажен агент - Маринела Јаневска

 

Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија