ID6863L
За продавање

Плац во Добри Дол

ID6863L
Тип
Плац
Површина
983 m²
Локација
Сопиште
Цена
30.000 €
За објектот

Се продава плац во Добри дол, на идеална локација.

Плацот се наоѓа во градежен реон, има лесен пристап до струја и вода и е со вкупна површина од 983м2, од кои 869м2 плац и 114м2 пристапен пат кон плацот.

 

Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија