ID6478L
За продавање

Плац со поглед на градот во Жданец

ID6478L
Тип
Плац
Површина
480 m²
Локација
Карпош
Цена
150.000 €
За објектот

Се продава плац на одлична локација со поглед на градот со вкупна површина од 480м2.

Плацот располага со маркица за градба и имотен лист. 

Продажната цена на плацот изнесува 150 000 еур.

Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија