ID4796L
За продавање

Плац со куќа на одлична локација на Водно

ID4796L
Тип
Плац
Површина
650 m²
Локација
Водно
Цена
650.000 €
За објектот

Се продава плац 650м2 со куќа 250м2 на многу убава локација, на Водно со прекрасен поглед кон целиот град.

Плацот и куќата се со уредна документација. 

Инфо
паркинг / гаража
поглед на планина
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија
Мапа
Geolocation