ID3681L
За продавање

Плац на ексклузивна локација на Водно

ID3681L
Тип
Плац
Површина
580 m²
Локација
Водно
Цена
600.000 €
За објектот
Плац 580м2 на ексклузивна локација на Водно, со куќа 270м2. Плацот е со одлична местоположба во најпосакуваниот дел на Водно. Поседува маркица за градба 5+2+пк.  
Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија