ID6948L
За продавање

Нов плац во Стенковец

ID6948L
Тип
Плац
Површина
8.902 m²
Локација
Чучер - Сандево
Цена
52 €
За објектот

Се продава нов плац со вкупна површина од 8902м2 во близина на аеродромот во Стенковец, на самиот пат за Косово.

Плацот се води како градежно земјиште, со комлпетна документација за истото и со план за градба.

На плацот има можност да се изградат два индустриски објекта и тоа канцелариски простор од 640м2 и магацински простор од 1800м2.

Цената на овој плац изнесува 52 евра по м2 со вклучено 18% ДДВ.

Продажен агент - Дарко Цветанов

За повеќе информации контактирајте не;

 

Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија