ID6861L
За продавање

Нов плац во Сопиште

ID6861L
Тип
Плац
Површина
1.640 m²
Локација
Сопиште
Цена
50.000 €
За објектот

Се продава нов плац во Ракотинци, во близина на општината Сопиште.

Плацот е на одлична локација со одличен поглед, моментално нема асфалтиран пат но има план тој да се направи.

Исто така до плацот има можност да се поврзе со струја и вода, се води на еден сопственик и е со чист имотен лист.

Плацот спаѓа во градежен реон, но има прво потреба истиот да се пренамени.

 

Инфо
поглед на планина
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија