ID6865L
За продавање

Нов плац на одлична локација

ID6865L
Тип
Плац
Површина
1.346 m²
Локација
Сопиште
Цена
74.000 €
За објектот

Се продава нов плац во насебла Осојница, во близина на Сопиште со вкупна површина од 1346м2.

Плацот е на одлична локација, со прекрасен поглед, спаѓа во градежен реон но треба да се пренамени во градежно земјиште.

На овој плац предвидена е маркица П + 2 + ПК, е со чист имотен лист, и со лесен пристап кон струја и вода.

 

Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија