Деловен простор

1 - 5
0 - 100000
10 - 200
Локација
Центар
Површина
/
Цена
/

Проценка на недвижен имот

ID5782O
За купување
Локација
Центар
Површина
/
Цена
/
Локација
 • Скопје
 • Гази Баба
Површина
/
Цена
/
Локација
 • Скопје
 • Центар
Површина
215 m²
Цена
15 €
Локација
 • Скопје
 • Центар
Површина
408 m²
Цена
/
Локација
 • Скопје
 • Центар
Површина
113 m²
Цена
550 €
Локација
 • Скопје
 • Центар
Површина
170 m²
Цена
3.000 €

Деловен простор за изнајмување

ID7248O
За изнајмување
Локација
 • Скопје
 • Центар
Површина
42 m²
Цена
250 €
Локација
 • Скопје
 • Карпош
Површина
95 m²
Цена
1.000 €
Локација
 • Скопје
 • Центар
Површина
70 m²
Цена
600 €
Локација
 • Скопје
 • Карпош
Површина
71 m²
Цена
57.000 €