За објектот

Претставителен деловен простор на 3 ката лоциран во Центар на одлична локација.

Просторот е погоден за различни намени, може да се адаптира според желбите на клиентите.

Просторот може да се изнајми цел со квадратура од 897м2 или посебно со квадратури од:

264м2 на 1 кат (издаден)

316м2 на 2 кат (слободен)

317м2 на 3 кат (издаден)

 

 

Инфо
24ч контролиран влез
домар / хаусмајстор
домофон
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
опремена кујна
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија