За објектот

Деловен простор на приземје на одлична и мирна локација во елитниот станбено-деловен објект "Под Водно", со вкупна површина од 711м2 и 293м2 магацински дел.

Просторот може да се купи како инвестиција, бидејќи моментално е изнајмен на закупци на подолг временски период, а пред самиот деловен простор располага и со приватни паркинг места.

Во непосредна близина се МВР, градскиот плоштад „Македонија“, пешачка зона улицата „Македонија“, два парка - урбан парк и паркот на новинари, Мала станица, Музеј на Град Скопје, познатите трговски центри Рамстор и Тинекс Зебра, КАМ маркет и други атрактивни објекти и институции.

 

Продажен Агент - Дарко Милески

  • Контакт телефон: 0038978260685

 

Инфо
24ч контролиран влез
интернет / ви-фи
климатизирано
опремена кујна
паркинг / гаража
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија