За објектот
Се издава нов деловен објект од 3000м2, на Качанички пат. Деловниот објект е 600м2 по спрат и може да се поддели. Повеќе паркинг места на располагање.
Инфо
24ч контролиран влез
паркинг / гаража
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија
Мапа
Geolocation