ID7270W
За изнајмување

Се изнајмува нов магацински простор

ID7270W
Тип
Магацин
Површина
12.800 m²
Локација
Илинден
Цена:
/
За објектот

Се изнајмува нов магацински простор со вкупна површина од 12.800 м2.

Магацинскиот простор е со максимална висина од 15м и искористлива висина од 12м. Магацинот може и да се подели. 

Градежните активности треба да завршат април 2022 година.

Вкупна површина на земјиштето е околу 76.000 м2.

 

Продажен Агент - Венијамин Карајанов

Контакт телефон: 0038978259681

Е-маил: veni@propertyone.mk 

 

Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија