За објектот

Се изнајмува магацин со канцелариски дел на одлична локација во Илинден.

Вкупна површина на објектот е:

  • 3284 м2 - Магацински / Сервисен простор;
  • 572 м2 -  Административна зграда поделена на приземје и 1 кат;
  • 291 м2 - Подруски простории во кои се сместени соблекувална, кујна / бифе, и магацински простор со машинска просторија.
  • 93 м2 - Чувара со придружни канцеларии, тоалети, чекална и мал подрум. 

Корисна висина во магацинскиот простор е 6,9 м. Највисоката точка е 9,9 м.
Вкупна површина на земјиштето околу самиот објект е 33.127 м2.

Објектот има околу 300 м нов сервисен / локален пат.

Објектот првично е направен со намена за сервис на товарни и патнички возила. Подот е армирана бетонска плоча, и погоден е за многу други дејности како магацин, производство и слично. Истиот лесно се одржува и чисти. Локацијата, во близина на автопатот, и приклучок од истиот е погоден за многу трговски дејности. Одалеченоста на објектот е на 13.5 км од центарот на Скопје. Автопатските правци кон сите делови на државата и надвор од неа се исто така во близина.

 

Продажен Агент - Венијамин Карајанов 

Инфо
24ч контролиран влез
интернет / ви-фи
климатизирано
паркинг / гаража
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија