ID7112W
За изнајмување

Нов магацин за изнајмување

ID7112W
Тип
Магацин
Површина
1.500 m²
Локација
Гази Баба
Цена
8 €
За објектот

Се изнајмува комплетно нов магацин во завршна фаза на градба во близина на East Gate.

Магацинот е со вкупна површина од 1500м2, има 6,5м висина, располага со рампа по должина на магацинот и ќе има три влеза.

Самиот магацин има природна светлина од двете страни, располага со индустриски под, довод и одвод и има можност да се подели од 300м2 до 500м2.

Магацинот е на располагање и за продажба. 

Продажен Агент - Венијамин Карајанов

Контакт телефон: 0038978259681

Е-маил: veni@propertyone.mk 

Инфо
паркинг / гаража
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија