ID6481W
За изнајмување

Магацин за изнајмување во Кадрифаково

ID6481W
Тип
Магацин
Површина
1.600 m²
Локација
Штип
Цена
2.300 €
За објектот

Се изнајмува магацин во Кадрифаково на автопатот Штип - Скопје.

Магацинот е со вкупна површина од 1600м2, со димензии 60м x 26м, со висина од 6м, асфалт во магацинот со дебелина од 12см, има влезна врата со 6м ширина и 4.30м висина, со можност за пристап на шлепер во самиот магацин и има можност за вртење во внатрешниот дел од магацинот.

Во склоп на објектот има и канцелариски простор од 50м2 со опремена кујна и инвертер клима уред за греење и ладење.

Дворот е со површина од 400м2 и има паркинг простор на располагање.

 


 

Инфо
24ч контролиран влез
климатизирано
опремена кујна
паркинг / гаража
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија