ID7122W
За изнајмување

Магацин за изнајмување во Автокоманда

ID7122W
Тип
Магацин
Површина
1.800 m²
Локација
Гази Баба
Цена
6 €
За објектот

Се изнајмува комплетно нов магацин во индустриската зона во Автокоманда во непосредна близина на East Gate.

Магацинот е со вкупна површина од 1800м2, има 10м висина, и располага со три засебни влеза. Во самиот магацин има и канцелариски дел кој што е на ниво.

Самиот магацин има природна светлина од три страни, располага со индустриски под и има можност да се подели според потребата на закупецот.

Продажен Агент - Венијамин Карајанов

Контакт телефон: 0038978259681

Е-маил: veni@propertyone.mk 

Инфо
паркинг / гаража
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија