За објектот

Се продава комплетно опремен хотел во Грција.

Хотелот се простира на плац од 3.380 м2.

Плацот се состои од три независни парцели Α, Β, Γ.

Парцела А:

• Површина на парцела А: 787,60м2
• Зградата се состои од 7 стана; 5 од нив нудат 2 посебни соби, а другите 2 се студија/една единица (7 апартмани = 5 апартмани + 2 студија)
• Површината на главните бруто-простори е: 408,00 м2
• Површина на помошните простори – машинско салон: 28,00 м2
• Површината на балконите се: 45 м2
• Градината е приближно : 600 Μ2
• Базенот е со големина од: 80,00 м2
• Преостанатата површина што може да се изгради изнесува: 100,00 м2

Парцела Б.

• Површина на парцела Б: 787,60 м2
• Зградата се состои од 7 стана; 5 од нив нудат 2 посебни соби, а другите 2 се студиа/една единица. (7 апартмани = 5 апартмани + 2 студија)
• Површината на главните бруто-простори е: 408,00 м2
• Површина на помошните простори – машинско салон: 28,00 м2
• Балконите се: 45 м2
• Површината на градината е приближно: 600м2
• Рецепција: 20,00м2
• Преостаната површина што може да се изгради: 100,00 м2

Парцела Γ:

• Површина на парцела Γ (неизградена површина): 1.804 м2
• Постои можност да се подели на три независни парцели од: 600,00 м2
• Вкупната преостаната површина што може да се изгради: 1.650,00 м2 (главни и помошни простори)

Неизградената парцела со големина од 1804м2 се продава по цена од 250еур/м2.

 

За повеќе информации контактирајте не:

 

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
двор / градина
домофон
интернет / ви-фи
климатизирано
комплетно опремен
лифт
машина за перење / сушење
паркинг / гаража
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија