За објектот

Се изнајмува куќа на мирна локација во Пржино, со внатрешна површина од 313м2.

Куќата се состои од три ката, и тоа:

  • Сутеренски дел - гаражен простор за две возила, остава на приземје, тоалет со туш кабина, кујна и дневна соба

  • 1 кат - трпезарија, кујна, дневна соба и тоалет со туш кабина

  • 2 кат - 3 спални соби, голема бања со џакузи, голема тераса

  • Поткровје - 2 спални соби, тоалет со туш кабина

На располгање е и простран двор со површина од 250м2.

Греењето и ладењето е регулирано преку парно греење (комбинирано струја-нафта) како и соларни системи и клима уреди.

Куќата е обезбедена со алармен систем и видео надзор.

Продажен Агент - Дарко Милески

Инфо
24ч контролиран влез
двор / градина
домофон
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
опремена кујна
паркинг / гаража
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија