За објектот

Пространа куќа на одлична локација во Црниче, во непосредна близина на центарот на гардот.

Куќата располага со голем капацитет на паркинг места и внатрешен простор распространет на 1000м2 и дворна површина заедно со помошниот објект предвиден за аплицирање за виза.

Површината на дворното место е 2000м2 совршено обезбеден од сите 4 страни со целосна инсталација и камери за безбедност.

Сето ова го прави објектот идеален за амбасада или резиденцијален објект за поголеми светски организации.

Инфо
25
Гаража
24ч контролиран влез
балкон / тераса
двор / градина
домофон
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
опремена кујна
паркинг / гаража
поглед на парк
погодно за миленичиња
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија
Мапа
Geolocation