За објектот

Се изнајмува нова куќа на мирна локација во Црниче.

Куќата располага со површина од 300м2, поделена на три ката:

  •  Прв кат, кој располага со пространа дневна соба, кујна, две спални соби, бања и остава.
  •  Втор кат, со три спални соби, од кои едната спална соба располага со сопствен тоалет и гардеробер.
  •  Сутерен, кој што располага со три соби, бања и машинска соба.

Греењето и ладењето е регулирано преку топлинска пумпа, односно со подно греење како и инсталации за клима уреди.

На располагање е едно гаражно место, како и три надворешни паркинг места пред самата куќа.

Месечната закупнина на куќата изнесува 2500 Еур со вклучен персонален данок.

За повеќе информации контактирајте не

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
двор / градина
домофон
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
паркинг / гаража
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија