За објектот

Нова куќа достапна за продажба во нов приватен резиденцијален комплекс од 4 куќи.

Куќата е со јужна ориентација, која нуди убав поглед кон Водно, има површина од 300м2 и располага со:

 • три спални соби, од кои едната е со сопствена бања, помошна соба (перална) и голем балкон
 • пространа и светла дневна соба
 • кујна со трпезарија
 • работна соба 
 • голема остава
 • бања достапна за другите две спални соби
 • уште еден балкон до кој има пристап од една од помалите спални соби
 • гостински тоалет
 • сутерен кој располага со финска сауна со инфраред и простор за фитнес
 • машинска соба во сутерен каде што се сместени топлотните пумпи и болјерот
 • дворно место 416м2

Греењето и ладењето во куќата е регулирано со топлотни пумпи, кое е едно од најефикасните и најекономични начини на регулирање на температурата во домот.
Во деловите од куќата каде што подот е покриен со плочки температурата е регулирана преку подно греење, а во деловите обложени со паркет, преку фенкојлери.
Исто така, на куќата има сончеви колектори и секој кат располага со посебно броило за електрична енергија.

Санитаријата е со премиум квалитет од брендот Roca, чешмите се Grohe, браваријата е од еден од водечките и врвни брендови во тој сегмент, Rehau, а подополагачкиот дел е решен со паркет од Spacva и шпански керамички плочки со врвен квалитет. Скалите и делови од кујната се од врвен прилепски бел мермер.

Пред куќата има сопствен паркинг простор и простор за летна тераса.

Продажен Агент - Стефан Ѓоргиевски

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
двор / градина
домофон
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
паркинг / гаража
поглед на планина
празен
приватно греење
просторија за гардероба
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија