За објектот

Се продаваат две куќи во новиот комплекс во Визбегово со вкупна површина од 227м2.

Една од куќите располага со дворно место од 200м2, а другата со дворно место од 300м2.

 

Агент за продажба - Ѓурѓица Андонов

Инфо
24ч контролиран влез
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија