За објектот

Се продава индивидуален објект - куќа во Маврово во близина на Мавровски Мерак.

Куќата е со вкупна бруто површина од 540м2, на три нивоа - приземје, прв кат и втор кат и се наоѓа на парцела од 556м2.

Одличен објект, каде моментално е завршено следното:

 • демит фасада со 16см стиропор
 • фасадна столарија со термо ал профили
 • кровен вентилиран покривач, со термоизолација и фалцован лим
 • скриени олуци со греачи и венец опшиен со алкубонд
 • гаражна врата со автоматика за отворање и сензор за движење
 • прочистителна станица, поврзана со системот на канализација
 • потпорни ѕидови со конструкција за ограда и врати за влез во двор
 • поплочување со камен (скали и плоштадка за влез во гаражи)
 • конструктивна припрема на фасада за декоративни дрвени елементи
 • систем на греење со топлински пумпи, геотермални пумпи и поставени 18 колектори за топла вода, со комплетен систем инсталиран и спроведен до техничка просторија
 • систем на подно греење, спроведен низ сите простории и тестиран, ставен во функција
 • водоводна и канализациона инсталација
 • електрична инсталација со монтажа на расвета и ел.галантерија
 • керамички плочки во сите тоалети, гаражи, котлара, ходници, скалила и надворешни тераси
 • глетување, стругање и молерај во 3 раце
 • поставен и опшиен панорамски камин, поврзан со системот за греење


Продажен Агент - Стефан Ѓоргиевски

 

Инфо
балкон / тераса
двор / градина
домофон
кабелска / сателитска тв
камин
климатизирано
паркинг / гаража
поглед на парк
поглед на планина
погодно за миленичиња
празен
приватно греење
просторија за гардероба
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија