За објектот

Се продава дуќан во Ѓорче Петров со вкупна површина од 86м2.

Дуќанот е лоциран на приземје и располага со голем отворен дел, една помошна просторија и тоалет. 
Греењето е регулирано со инвертер клими.

Продажен Агент - Дарко Милески

Инфо
климатизирано
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија
Мапа
Geolocation