За објектот

Се продава деловен простор 80м2 со закупци. Одлична инвестиција.

За повеќе информации контактирајте не.

 

Продажен Агент - Оливер Стојаноски

Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија