За објектот

Се изнајмуваат деловни простории во нова зграда во Гази Баба, Маџари.
На располагање се повеќе квадратури и тоа:

Локал 5 - 392м2 се изнајмува по цена од 13 еур по м2 + ДДВ
Локал 1 - 62м2 се изнајмува по цена од 15 еур по м2 + ДДВ
Локал 2 - 48м2 се изнајмува по цена од 15 еур по м2 + ДДВ
Локал 3 - 53м2 се изнајмува по цена од 15 еур по м2 + ДДВ
Локал 4 - 58м2 се изнајмува по цена од 15 еур по м2 +ДДВ

Сите простории се на приземје и постои опција да се спојат. 

Деловните простории можат да бидат опремени по желба на клиентите. 

Продажен Агент - Дарко Милески

Инфо
интернет / ви-фи
паркинг / гаража
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија